Velkommen til opelwerk.com, let the galskap commence!

Dawn of a new age #2.

18.10.2017

Nesten nøyaktig fem år siden siste oppdatering. Nå er ikke malmklang.no lengre på malmklang.no, jeg hadde hverken råd eller lyst til å ha så mange forskjellige domener som jeg da hadde, i 2012, og malmklang.no var et av de første som føk. Nå har jeg dette, opelwerk.com, samt firmasiden min og kompisen min sin, Cathedral Foto DA.

Signatur

Dawn of a new age #2.

30.09.2012

Etter samlivsbrudd og diverse bla bla bla, er siten tilbake, nå også med et tentativt forsøk på tilkoblet blogg.

Signatur

Dawn of a new age.

17.02.2009

Råtne randulf det er lenge siden jeg sist gjorde noe med disse sidene. Vel, her er jeg. Foreløpig er det bare arbeidsseksjonen som har fått oppdatert innhold, men selvfølgelig kommer det til å skje mye framover!

Signatur

Et forord til besvær.

Forordet er plutselig borte, jaggu! Som den smarte, tilbakevendene besøkern du er, forstår du fort at dette betyr at jeg har begynt å jobbe med siden min igjen.

Den er oppdatert i enkelte seksjoner, men viktigst av alt er at den er gjort mer søkemotorvennlig, noe som alle vet hva vil si!!

Tre nye, gamle dokumenter er hentet fram fra det merkelig nok ikke-evigvarende mørkets abyss. Fra X til Døden, Intervjuet og Virkeligheten.

Signatur

Om malmklang, malmklang.no og været

OBS!! Hjemmesiden min er sånn nogenlunde tilpasset en skjermoppløsning på 800 x 600, mer eller mindre de fleste store nettleserne for windowsplattformen og mestparten av nyere typer pc.

Kramer has spoken

Tilfeldig sitat

The boy outside the family

Credits.